Om oss och kontakta oss

Museum1 är en ren informationssida som informerar om pågående och kommande utställningar och nyheter på museum samt även information om museer i Göteborg och Västsverige. Museum1 är inriktade på att ge en översikt av utbudet av tillfälliga utställningar i Göteborg och Västsverige ej basutställningar. Ni hittar ännu mera info om utställningar e.t.c under respektive museum. Vid faktakontroll som exempelvis, besökstider etc. Kontakta alltid respektive museum/besöksmål.

Museum1 har som ambition att ge en överblick över aktuella museer i Västsverige.

Önskar Ni länka till sidan så ser vi gärna det. Tipsa oss gärna om bra bloggar som behandlar museum och/eller utställningar i Västsverige. Vi undanbeder oss all typ av oetiskt material via länkningar etc.

Vid kontakt använd nedanstående formulär.