Om oss och kontakta oss

Museum1 är en ren informationssida som informerar om pågående och kommande utställningar på museum samt även information om museer i Göteborg och Västsverige. Museum1 är inriktade på att ge en översikt av utbudet av tillfälliga utställningar i Göteborg och Västsverige ej basutställningar. Ni hittar ännu mera info om utställningar e.t.c under respektive museum, alternativt Länkar. Vid faktakontroll som exempelvis , besökstider etc. Kontakta alltid respektive museum/besöksmål.

Museum1 har som ambition att ge en överblick över aktuella museer i västsverige. Använd gärna våra länkar för att komplettera upp vår överblick. Ni hittar den informationen under Länkar och Bloggar.

Önskar Ni länka till sidan så ser vi gärna det. Tipsa oss gärna om bra bloggar som behandlar museum och/eller utställningar i Västsverige. Vi undanbeder oss all typ av oetiskt material via länkningar etc.

Vid kontakt använd nedanstående formulär.