...

Mjellby konstmuseum har beslutat att skjuta upp sommarens utställning Surrealism & film – Making the unreal real till sommaren 2021 på grund av den rådande situationen med coronaviruset.

Den planerade utställningen är en omfattande produktion med många internationella inslag. Det är bakgrunden till att Mjellby konstmuseum skjuter upp utställningen till sommaren 2021.

Istället förlängs konstmuseets pågående utställning med Surrealismens kvinnor till den 6 september 2020.

– Många har uttryckt en besvikelse över att de inte kan se utställningen i vår på grund av den pågående situationen med restriktioner. Genom att vi förlänger utställningen hoppas vi att fler kan få ta del av den, säger intendent Erika Danker.

Källa: Mjellby Konstmuseum